Zondag zouden we het rustig aan doen, het eind van de middag even bij een voetbaltoernooi in Eschenrode kijken (finales en prijsuitreiking - o.a. door Edgar) met Manfred en Edgar en daarna naar Klaus. Dat liep dus even anders.

Na een laat ontbijt, moesten we ook middageten bij Manfred en zijn vrouw - veel trek hadden we echter niet, maar het was heerlijk. We waren al bijtijds op het veld, en voor we het wisten hadden we al weer een biertje of schnaps in onze handen. Het waren gelukkig geen grote glazen, maar na een uurtje of zo liep het tempo al weer op. Vooral ook omdat je ook daar allemaal bekenden tegen het lijf loopt. Het was inmiddels avond voor we terugkeerden. Edgar ging ook mee. Hoelaat we in bed lagen weet ik niet, maar ik had meer dan genoeg gegeten en gedronken en Klaus hebben we ook niet meer gezien die dag.
De vlag van Nieste wappert ook in Eschenrode
Twee keer Nieste, links op de rug bij Manfred, voorzitter van de Heimat und Verkehrsverein Nieste, en rechts bij Benjamin op zijn Ajax-shirt, gewoon z'n achternaam.
JA JA ... ?

Maandag, eindelijk een dagje voor onszelf. Uitslapen en met de bus naar Kassel ...
Ach, hij is nog in de groei, dus een broodje op z'n tijd moet kunnen. Rechts geniet Marjolijn van het winkelen.
En Frits? Frits loopt mee en kijkt rond ...
... en 's avonds na het eten nog even gezellig bij Klaus en Sandra "op de koffie".

We hebben elkaar weer wat beter leren kennen. Foto's gekeken en een stuk van de trouwvideo gezien.
Sjongejonge, ongelofelijk! Een gigantische berg scherven werd er gemaakt voor het geluk. Van kleine glaasjes, tot toiletpotten en ramen uit sloophuizen, alles werd aan gruzelementen gegooid. Complete wagens werden leeggekiept!
Maar het was een mooi feest (alweer 8 jaar geleden).

De volgende dag bleven we weer in en om Nieste, want 's avonds was de wekelijkse "Grill-abend" en natuurlijk moesten we daar ook bij zijn.

Maar eerst nog lekker gewandeld en het dorp ook maar eens van de andere kant bekeken. Marjolijn haalde haar hart op met het plukken van bramen en frambozen.

<— Naar de vorige pagina

Naar de volgende pagina —>